Äänitys, miksaus ja masterointi ammattitaidolla

Bluesbay Musiikki toteuttaa äänitteet kaikkine työvaiheineen. Teemme niin äänityksen, miksauksen kuin masteroinninkin ammattitaidolla. 

Studiomme sijaitsee maaseudun rauhassa, puutalon tarjoamissa upeissa puitteissa, jossa myös teemme äänitykset. Studiollamme hyödynnetään viimeisintä audioteknologiaa – jotta äänitteestäsi saataisiin korkealaatuinen, valmis tuote.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Äänitysstudion täydet palvelut

Tarjoamme kaikki äänitysstudion palvelut äänityksen ja äänitteen suunnittelusta äänitykseen, miksaukseen ja masterointiin. Työmme jäljiltä sinulla ja yhtyeelläsi on käsissäsi valmis, korkealaatuinen äänite. Musiikin lisäksi äänitämme monipuolisesti muutakin, kuten äänikirjoja, kuunnelmia ja mainoksia.

Äänimateriaalin puhdistus ja muutos digitaaliseen muotoon

Palveluihimme kuuluu myös varhaisemman äänimateriaalin puhdistus ja muutos digitaaliseen muotoon. Restauroimme ja muunnamme digitaaliseen muotoon esimerkiksi C-kasetilla, vinyylillä tai jopa savikiekolla olevan materiaalin. Meillä on pitkä kokemus äänimateriaalin käsittelystä, joten voit huoletta jättää myös tunnearvoltaan suuret tallenteesi käsiteltäväksemme.

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa studiomme toimintaan! Olemme saaneet työskennellä monien musiikkialan ammattilaisten kanssa ja tehdä eri tyylilajin äänitteitä.